Vélemények

Új vélemény írása

 
 
 
 
 
 
A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Az e-mail cím nem kerül nyilvánosságra.
A spam bejegyzéseket automatikusan töröljük.
Köszönjük a véleményeket!
Cs. Márton írta 2018. május 19. szombat - 14:17:
István egy hete segített megkeresni, hazahozni és átírni az áhított Priust Hollandiából. Úgy tűnik nagyon jó autót sikerült találni. Hiánypótló szolgáltatás. Ügyfélorientált, korrekt, udvarias, rendkívül gyors és hatékony. Érdemes bízni benne, minden fillért megér!! Még több ilyen szemléletű vállalkozást Magyarországra!!!
Endrész István írta 2018. április 2. hétfő - 20:18:
Hihetetlen! Gyorsan reagál, telefonál,intézkedik,árajánlatot küld,utazik, értékel,tájékoztat ,hazahozza, lepapírozza,mire észbekapsz ,már a neveden van Magyar rendszámmal, lemosva,kiporszívózva.
T. Tamás írta 2018. március 21. szerda - 19:35:
Hálás vagyok Istvánnak hogy segített megszerzni a kiszemelt kis GTI-t. Már hosszú ideje kerestem, de minden alkalommal lemaradtam a kedvező vételekról többnyire azért, mert nem tudtam gyorsan és hatékonyan kommunikálni az eladókkal illetve nem szívesen pattantam volna repülőre, vonatra. Szerencsére Ő nem volt rest azonnal cselekedni. Telefonált, repjegyet foglalt és nagyjából 3 nap múlva élőben is "megcsodálhattam" a kocsit. Ez nagyon komoly dolog..... Talán sokan bele sem gondolnak mennyi kockázat van egy ilyen utazásban, amiról folyamatosan értesítést, SMS-t küldött /éppen hol jár, milyen az autó stb./. Remélem sokáig megmarad így, ebben a formában ez a szolgáltatás mert van még néhány ötletem... Köszönöm a segítséget !!!
Deli Zoltán írta 2018. március 4. vasárnap - 20:18:
Alapvetően egy nagyon gyanakvó ember vagyok ezért először azt hittem itt csak fizetett bérkommentelők írnak. Személyesen is tapasztaltam hogy az előttem szólók IGAZAT írtak. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, nagyon gyors és rugalmas ügyintézéssel nem egész két nap alatt a nevemre írva átadta az autót. Persze nem aprópénzért végzi a munkáját, viszont egy rossz döntéssel megvásárolt használtautóval a többszörösét is elkölthetjük javításra. A professzionális szolgáltatást és a kényelmet meg kell fizetni! Egyébként az ár teljesen vállalható,főleg annak tükrében hogy én itthon maradtam dolgozni és tudtam mellette pénzt keresni, nem kellet külön szabadságot kivennem. Mindenki foglalkozzon amihez ért. Ő tudja a dolgát, biztos fogunk még találkozni.
Dobos Laci írta 2017. október 27. péntek - 19:28:
Nagyon korrekt gyors felkészült, megbízható. Egyik ügyletünknél, hogy az érdekemet védje még rendőrt is hívott Németországban. Általam kilátástalannak tűnő helyzetből nem kis rátermettségét bizonyítva győztesen jött ki a kemény helyzetből. Visszagondolva a mai napig csodálkozom, de a német rendőrök meghallgatták a kereskedőt majd Istvánt és ahelyett hogy a honfitársát védték volna inkább a magyar vásárlónak adtak igazat. Ami nagyon nagy dolog. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Sabján Gábor írta 2017. október 17. kedd - 19:27:
Már az ötödik használt autó adás-vételnél segít nekem a "Bérnepper". Eszembe se jutna drága autót venni nélküle. Mindig pontosan meg tudta mondani, hogy az adott autónak milyen hibái vannak, és hogy mennyibe fog kerülni a javítás. A legutóbbit Németországból hoztuk. Amint kinéztük a megfelelőt, azonnal letelefonálta, és pár napon belül már itthon is volt rendszámmal. Kinn az autó megnézésekor azonnal küldte a képeket, és megbeszéltük az apró hibákat amit talált. Nagyon elégedett vagyok. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Sárándi Tibor írta 2017. október 12. csütörtök - 13:46:
Nagyon korrekt és hihetetlenül gyors volt az autóm megszerzése. Egy csütörtöki nap még a segítségét kértem egy kereskedésben lévő autó átvizsgálásához, amit nélküle biztosan megvettem volna, mert a rejtett hibákat nem ismertem fel. Péntekek átküldtem neki pár linket, amiböl kiválasztottuk a legjobbat, szombaton már a kiválasztott németországi autó itthon volt. A hétfői ügyintézést követően kedd reggel már nálam volt az autó. Volt már pár autóm, új is és használt is és sosem értettem miért kell heteket várnom a papirok elintézésére. Most gyakorlatilag egy napon belül megtörtént az autó üzembehelyezése és a forgalmi névreiratása. István a rövid ügyintézés mellett folyamatosan tájékoztatott arról, hogy hol tart. Kintről is felhívott miután átvizsgálta az autót és korrekten elmondta mit tapasztalt, milyen az autó. Egyébként ezt a kiválasztáskor az általam átküldött autókkal kapcsolatban is elmondta. Még mindig hihetetlen, hogy létezik ilyen szolgáltatás. Hat napja ismetem meg a "Bérneppert" és már harmadik napja használom az autót és közben volt egy hétvége is. Köszönöm a segítséget az autóm megszerzésében.
Keil Máté írta 2017. szeptember 19. kedd - 22:11:
Meg vagyok elégedve a szolgáltatással, korrekt és megbízható, minden rendben és gyorsan zajlott. Az autó egy nap alatt itthon volt Németországból és további egy napot vett igénybe az ügyintézés. A helyszínen az autóról részletes tájékoztatást és képeket kaptam, valamint a hazaúton is információkat és videókat küldött. Bátran ajánlom a szolgáltatást! Köszönöm mégegyszer!
Kapás Máté írta 2017. szeptember 12. kedd - 19:39:
Előre is elnézést ha kicsit hosszúra sikerült. Kinéztem az interneten egy autót, elöszőr megbíztam egy másik céget hogy járjanak utána, mi a helyzet az autóval, sajnos pár hívás után feladták. Ekkor találtam rá a Bérnepper-re. Kértem be ajánlatot, ami nagyon korrekt volt. Majd kértem hogy járjon utána, sajnos első körben nem sikerült elérni az eladót (magánszemély) de Kedves Bérnepperünk nem adta fel és mindent megtett hogy elérje a tulajdonost. Ami sok sok kísérletet követően sikeres is volt, a tulajdonos egy zenész és nem akarta külföldre eladni, ezért is nehéz volt elérni. Utána kérdezett telefonon, leinformálta stb.. majd vasárnapra megbeszélte a tulajjal hogy akkor megvesszük. Szerencsére ekkor már napi kapcsolatban volt a tulajdonos és a Bérnepper. Kiment, felmérte, próba kör stb.. és tájékoztatott a hibákról. Ezt követően a hazaúton folyamatosan tájékoztatott, egész éjjel vezetett hogy reggel 7-re visszaérjen a műszaki vizsgára. 1,5 nap alatt elintézett minden papirt. Itt volt egy kis zökkenő a papirokkal (állambácsi unatkozott, nem rajtunk múlt), de nagyon korrektül intézte. Aksi pont átadás elött 5 perccel adta meg magát, megkértem hogy akkor szaladjunk el vegyünk egy másikat, mindenféle zokszó nélkül mentünk és még be is szerelte. Az elején nagyon féltem, nagyon bizonytalan voltam de Kedves Bérnepperünk nagyon korrektül intézet mindent! Csak ajánlani tudok!!!
Megyeri Zoltán írta 2017. augusztus 2. szerda - 15:04:
Már több mint egy hónap eltelt azóta, hogy átvettem a hőn áhított autómat, ami Németországból lett behozva, szóval kis késéssel ugyan, de szeretném a tapasztalataimat megosztani. Az autó pontosan olyan, ahogy Bérnepper leírta, miután kiment a külföldi eladóhoz. Nincsenek eltitkolt vagy rejtett hibák, nincsenek váratlan meglepetések, mert egy alapos átvizsgálás után pontos tájékoztatást kaptam mindenről. Emellett minden úgy, akkor és nem utolsó sorban annyiért történt, ahogyan, amikorra és amennyiért megbeszéltük. Nem volt hitegetés, nem volt ködösítés, nem kerültek elő mindenféle rejtélyes, előre nem látható költségek. Nagyon örülök, hogy igénybe vettem a szolgáltatást, amit ezúton is szeretnék megköszönni.
Erdei Szilárd írta 2017. július 18. kedd - 21:31:
Maximálisan korrekt ügyintézés és hihetetlen gyorsaság. A csütörtökön kinézett autó szombat éjszaka már itthon volt, kedden átvehettem. A helyszínről fotókat és videot kaptam az autóról. Folyamatosan tájékoztatva voltam minden mozzanatról, az ügyintézés pontos és zökkenőmentes volt. Üditő érzés volt megtapasztalni ezt a hozzáállást. Köszönöm!
Lokody Ákos írta 2017. július 4. kedd - 14:02:
Bérnepper maximálisan korrekt és hihetetlenül gyors! Csütörtök este 10-kor küldtem az árajánlat kérést, 5 perc múlva megjött a válasz, 10 perc múlva már telefonon beszéltünk. Szombat hajnalban repülőre ült, a helyszínen körbefotózta az autót, majd felhívott, éjfél körül már itthon is volt. Az ügyintézésben volt egy kis fennakadás, de ez nem az ő hibája. Mindent összevetve alig több mint 1 hét alatt megkaptam az áhított autót! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Varró Sándor írta 2017. június 29. csütörtök - 18:58:
Kedves Bérnepper! Nagyon köszönöm a közreműködését, az autó csodálatos! Kicsit bizalmatlan voltamm az elején de személyes találkozásunk után már biztos voltam abban, hogy minden rendben fog menni. Sajnos megcsúszatam az átutalással, ezért ismét elnézését kérem és itt is köszönöm, hogy meghitelezte nekem a forgalomba helyezés költségét. Ajánlani fogom az ismerőseimnek a szolgáltatását! Ami nagyon tetszett hogy az autó mellett állva messengeren láttam részleteiben a leendő autómat, ez páratlan volt, nem gondoltam hogy ilyet is lehet nagyon köszönöm mégegyszer! üdv, Sándor
Krizsó írta 2017. június 2. péntek - 07:12:
A szolgáltatással teljesen meg vagyok elégedve, németországból hozta be a kiválasztott autót. A behozatal részleteiről folyamatos tájékoztatást kaptam. A döntést és fizetést követően a megbeszélteknek megfelelően 4 napon belül névre írva megkaptam az autót. Gyors, pontos, megbízható. Bátran ajánlom mindenkinek a szolgáltatását és ha úgy alakul legközelebb is igénybe veszem. Köszönöm!
Chris Molenda írta 2017. május 11. csütörtök - 23:06:
Hi Steve, thanks for the wonderful Audi, everything went as it should! Your capability of negotiation was beyond expectations! Very well done! Thanks again, Chris
Stipsits János írta 2017. május 6. szombat - 22:55:
Köszönöm a közreműködést, az autó pontosan megfelelt az elmondottaknak. gyors és pontos szállítás, betartott határidők. Ajánlom a szolgáltatást! Stipsits János