Vélemények

Új vélemény írása

 
 
 
 
 
 
A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Az e-mail cím nem kerül nyilvánosságra.
A spam bejegyzéseket automatikusan töröljük.
Köszönjük a véleményeket!
Keil Máté írta 2017. szeptember 19. kedd - 22:11:
Meg vagyok elégedve a szolgáltatással, korrekt és megbízható, minden rendben és gyorsan zajlott. Az autó egy nap alatt itthon volt Németországból és további egy napot vett igénybe az ügyintézés. A helyszínen az autóról részletes tájékoztatást és képeket kaptam, valamint a hazaúton is információkat és videókat küldött. Bátran ajánlom a szolgáltatást! Köszönöm mégegyszer!
Kapás Máté írta 2017. szeptember 12. kedd - 19:39:
Előre is elnézést ha kicsit hosszúra sikerült. Kinéztem az interneten egy autót, elöszőr megbíztam egy másik céget hogy járjanak utána, mi a helyzet az autóval, sajnos pár hívás után feladták. Ekkor találtam rá a Bérnepper-re. Kértem be ajánlatot, ami nagyon korrekt volt. Majd kértem hogy járjon utána, sajnos első körben nem sikerült elérni az eladót (magánszemély) de Kedves Bérnepperünk nem adta fel és mindent megtett hogy elérje a tulajdonost. Ami sok sok kísérletet követően sikeres is volt, a tulajdonos egy zenész és nem akarta külföldre eladni, ezért is nehéz volt elérni. Utána kérdezett telefonon, leinformálta stb.. majd vasárnapra megbeszélte a tulajjal hogy akkor megvesszük. Szerencsére ekkor már napi kapcsolatban volt a tulajdonos és a Bérnepper. Kiment, felmérte, próba kör stb.. és tájékoztatott a hibákról. Ezt követően a hazaúton folyamatosan tájékoztatott, egész éjjel vezetett hogy reggel 7-re visszaérjen a műszaki vizsgára. 1,5 nap alatt elintézett minden papirt. Itt volt egy kis zökkenő a papirokkal (állambácsi unatkozott, nem rajtunk múlt), de nagyon korrektül intézte. Aksi pont átadás elött 5 perccel adta meg magát, megkértem hogy akkor szaladjunk el vegyünk egy másikat, mindenféle zokszó nélkül mentünk és még be is szerelte. Az elején nagyon féltem, nagyon bizonytalan voltam de Kedves Bérnepperünk nagyon korrektül intézet mindent! Csak ajánlani tudok!!!
Megyeri Zoltán írta 2017. augusztus 2. szerda - 15:04:
Már több mint egy hónap eltelt azóta, hogy átvettem a hőn áhított autómat, ami Németországból lett behozva, szóval kis késéssel ugyan, de szeretném a tapasztalataimat megosztani. Az autó pontosan olyan, ahogy Bérnepper leírta, miután kiment a külföldi eladóhoz. Nincsenek eltitkolt vagy rejtett hibák, nincsenek váratlan meglepetések, mert egy alapos átvizsgálás után pontos tájékoztatást kaptam mindenről. Emellett minden úgy, akkor és nem utolsó sorban annyiért történt, ahogyan, amikorra és amennyiért megbeszéltük. Nem volt hitegetés, nem volt ködösítés, nem kerültek elő mindenféle rejtélyes, előre nem látható költségek. Nagyon örülök, hogy igénybe vettem a szolgáltatást, amit ezúton is szeretnék megköszönni.
Erdei Szilárd írta 2017. július 18. kedd - 21:31:
Maximálisan korrekt ügyintézés és hihetetlen gyorsaság. A csütörtökön kinézett autó szombat éjszaka már itthon volt, kedden átvehettem. A helyszínről fotókat és videot kaptam az autóról. Folyamatosan tájékoztatva voltam minden mozzanatról, az ügyintézés pontos és zökkenőmentes volt. Üditő érzés volt megtapasztalni ezt a hozzáállást. Köszönöm!
Lokody Ákos írta 2017. július 4. kedd - 14:02:
Bérnepper maximálisan korrekt és hihetetlenül gyors! Csütörtök este 10-kor küldtem az árajánlat kérést, 5 perc múlva megjött a válasz, 10 perc múlva már telefonon beszéltünk. Szombat hajnalban repülőre ült, a helyszínen körbefotózta az autót, majd felhívott, éjfél körül már itthon is volt. Az ügyintézésben volt egy kis fennakadás, de ez nem az ő hibája. Mindent összevetve alig több mint 1 hét alatt megkaptam az áhított autót! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Varró Sándor írta 2017. június 29. csütörtök - 18:58:
Kedves Bérnepper! Nagyon köszönöm a közreműködését, az autó csodálatos! Kicsit bizalmatlan voltamm az elején de személyes találkozásunk után már biztos voltam abban, hogy minden rendben fog menni. Sajnos megcsúszatam az átutalással, ezért ismét elnézését kérem és itt is köszönöm, hogy meghitelezte nekem a forgalomba helyezés költségét. Ajánlani fogom az ismerőseimnek a szolgáltatását! Ami nagyon tetszett hogy az autó mellett állva messengeren láttam részleteiben a leendő autómat, ez páratlan volt, nem gondoltam hogy ilyet is lehet nagyon köszönöm mégegyszer! üdv, Sándor
Krizsó írta 2017. június 2. péntek - 07:12:
A szolgáltatással teljesen meg vagyok elégedve, németországból hozta be a kiválasztott autót. A behozatal részleteiről folyamatos tájékoztatást kaptam. A döntést és fizetést követően a megbeszélteknek megfelelően 4 napon belül névre írva megkaptam az autót. Gyors, pontos, megbízható. Bátran ajánlom mindenkinek a szolgáltatását és ha úgy alakul legközelebb is igénybe veszem. Köszönöm!
Chris Molenda írta 2017. május 11. csütörtök - 23:06:
Hi Steve, thanks for the wonderful Audi, everything went as it should! Your capability of negotiation was beyond expectations! Very well done! Thanks again, Chris
Stipsits János írta 2017. május 6. szombat - 22:55:
Köszönöm a közreműködést, az autó pontosan megfelelt az elmondottaknak. gyors és pontos szállítás, betartott határidők. Ajánlom a szolgáltatást! Stipsits János